Nieuwsbrief Juli 2019

Nieuwsbrief Juli 2019

NOBTRA Nieuwsbrief Juli 2019

Nieuwe Workshopdag woensdag 18 september. Marine Establishment Amsterdam (MEA)
Kattenburg Amsterdam


Dankzij onze NOBTRA trainers bij de Koninklijke Marine kunnen we op toplocaties workshopdagen organiseren.
Op 18 september dus aan het IJ in Amsterdam. Vlakbij Amsterdam CS, maar je kunt ook met de auto komen.
Je verdient je lidmaatschap in één keer terug, als je komt.
Neem een collega trainer mee, die nog geen lid is. We hebben een aantrekkelijk aanbod.

De workshops gaan onder andere over omgaan met schaarse tijd, borging van je training, fysiek presenteren en Crew Resources Management. De kosten van de dag zijn weer als vanouds € 25,-
Alle info via deze 
inschrijflink​Lang zullen we Leren 21 juni

Het ​was een topdag. Perfecte organisatie samen met Develhub. Goed weer, mooie workshops en vooral 140 mooie en betrokken trainers.

Wil je foto's zien, dat kan: Inge Thöne heeft ze gemaakt.

Fotoverslag 21 juni 

 


​Gezocht: Bestuurslid Events

De NOBTRA bestaat 10 jaar en groeit, op dit moment 300 leden. De laatste maanden zijn we aan een professionaliseringsslag begonnen. Nieuwe ICT, ledenadministratie, financieel systeem, website in wording. Professionele secretariële ondersteuning via info@nobtra.nl. We hebben onze werkvorm gewijzigd van bestuur met vergaderingen naar werkbijeenkomsten met telefoon en laptops. Spijkers met koppen. Klein bestuur en werkgroepen er omheen. In opbouw. Op dit moment zoeken we dringend een bestuurslid voor de events. Het kost je pakweg een dagdeel per week en er staat een vergoeding tegenover plus toegang tot de fascinerende wereld van trainingsland in ontwikkeling. Belangstelling? Stuur je reactie naar info@nobtra.nl en er volgt een kennismakingsgesprek.NOBTRA update Juli 2019

  • De nieuwe site is nog steeds niet helemaal af, maar al wel on line. Op 18 juni hopen we deze klus te klaren. Daarna kun je als je TRAINER NOBTRA bent, je profielpagina updaten. Hier komen instructies over.
  • De site is onderdeel van een nieuwe, geïntegreerde ICT omgeving. Ledenadministratie, nieuwsbrieven, events, facturatie en betalingsverkeer zijn nu gekoppeld. We krijgen nog training hoe we dit systeem goed kunnen gebruiken.  
  • Het secretariaat van de NOBTRA is sinds kort in handen van Angelique Koppelman, vooral bereikbaar via info@nobtra.nl. Dit brengt rust, zorgt voor adequaat beantwoorde mails en geeft ruimte.
  • De NOBTRA administratie is extern ondergebracht, ook als controle op de financiën.  
  • Er is door een jurist gekeken naar onze ethische code en onze klachtenprocedure. Dit bouwwerk blijkt wankel, dus we gaan het up to date maken. Voor leden heeft dit consequenties, in die zin dat je je klanten moet berichten over je NOBTRA lidmaatschap, de ethische code die je onderschrijft en de aanwezige klachtenprocedure die van toepassing is. Anders werkt het systeem niet. Dit is overigens geen last, maar juist een voordeel van het NOBTRA lidmaatschap. Bij problemen kan je klant hierdoor vertrouwen op een goede afhandeling. Hier komen aparte workshops over.

 Vrije toegang voor leden van NOBTRA 

Als NOBTRA lid heb je toegang tot het volledige platform van ProfessioneelBegeleiden.nl. Dus naast het abonnement op het TvOO heb je toegang tot alle vakbladen en bijbehorende archieven. Zie professioneelbegeleiden.nl. In totaal gaat het over 5000 artikelen rondom 300 thema's. Log in op je account en download wat je interessant vindt.

De NOBTRA wenst je een fijne zomer.