Workshopdag 7 maart voor nieuwe NOBTRA leden

Workshopdag 7 maart voor nieuwe NOBTRA leden

Workshop-dag voor nieuwe leden NOBTRA 7 maart, Ritmeesterfabriek Veenendaal

 

10:00u ontvangst

10:30u kennismaking

11:00u presentatie bestuur over de diverse portefeuilles

11:30u workshops

13:00u lunch

14:00u einde

 

Een nieuw jaar met nieuwe leden

Fijn dat je het afgelopen jaar je hebt aangesloten bij de NOBTRA. We helpen je graag op weg. 

Op zaterdag 7 maart organiseren we een workshopdag voor alle nieuwe leden. Je krijgt twee inspirerende workshops, uitleg over de NOBTRA en alle gelegenheid om kennis met elkaar te maken. 

Albert van Duijn geeft een workshop over het vergroten van je veerkracht. Hij deelt zijn ervaringen met HRV biofeedback, waarmee hij ook de luchtverkeersleiders van Schiphol heeft getraind. We gaan kennismaken met een zeer effectieve stressreductie techniek waarmee je jouw veerkracht kan vergroten. Je zult verbaasd zijn over de eenvoud en het effect van deze techniek. Doe er je winst mee.

Debby Larink geeft een workshop over Leren en motivatie bij volwassenen. Leren gebeurt op verschillende manieren, ook zonder dat mensen zich ervan bewust zijn. Zo kun je leren in en van je sociale context, van je ervaringen, door theorie en reflectie. Leren gebeurt altijd en overal, maar hoe leren mensen? Als je hier meer vat op hebt kun je beter de mindset realiseren die tot leren leidt. Oftewel: hoe krijg je mensen in de leerstand. Ontdek hoe dit inzicht je meer bewust maakt van het leerproces.

Twee heel verschillende workshops waaruit je kunt kiezen! We sluiten de dag af met een lunch waarbij er gelegenheid is tot napraten. De dag start om 10:00u en eindigt rond 14:00u. 

Locatie: Ritmeesterfabriek, Veenendaal, nabij A 12 en vijf minten lopen van NS Station Veenendaal Centrum

Aanmelden kan via info@nobtra.nl
Na aanmelding ontvang je de routebeschrijving.

Van harte welkom.

Bestuur NOBTRA